De Zwarte
Consultancy, Coaching & Creations
Aanmelding voor email updates
Personal Performance and Peace of Mind

Spiritual Cinema Circle

ELKE MAAND DE MOOISTE SPIRITUELE FILMS OP DVD.

In april 2004 heeft Stephen Simon (producer/regisseur van spirituele films), in samenwerking met Neale Donald Walsch (de auteur van de "Gesprekken met God" boeken) de Spiritual Cinema Circle opgericht, met een enorm groeiend succes.
Reeds tienduizenden mensen en spirituele verenigingen zijn lid geworden in meer dan 50 landen en hun aantal groeit met de dag. Enkele wel zeer bekende leden zijn Deepak Chopra, Louise L.Hay, Wayne Dyer, Jon Bon Jovi, Neale Donald Walsch, James Twymann, James Redfield en vele anderen.

Stephen Simon is de schrijver van een recent verschenen boek The Force is with You : mystical movie messages that inspire our Live alsook de producer van een aantal bekende inspirerende films, zoals o.a.

          
" What dreams may Come" (met Robin Williams, over de liefde tussen tweelingzielen over de grenzen van de dood heen), "Ghost" (met Patrick Swayze), "Somewhere in time" (over andere tijdsdimensies) en "Indigo" (meest recente, ontroerende film over Nieuwe-tijds-kinderen in samenwerking met James Twymann).

De Spiritual Cinema Circle biedt een unieke dienst aan die hard nodig is in deze wereld. Ze houdt zich bezig met het verspreiden van zorgvuldig uitgekozen, inspirerende en bezielende films die het potentieel hebben het spirituele bewustzijn van de mensheid te verhogen. Iedereen weet zelf welk een impact een goede film op ons kan hebben, hoe we dikwijls tot tranen toe bewogen worden, hoe we - meer nog dan een boek - in elke cel van ons lichaam geraakt kunnen worden. (Wist je dat 'What The Bleep Do We know' via de Spiritual Cinema Circle bekendheid heeft gekregen en zelfs wereldwijd de bioscoopzalen bereikt heeft ?)

Het is een feit dat de cinema-wereld (en Hollywood) nog steeds hoofdzakelijk wordt gedirigeerd door keiharde commercie en dollars. Zinloos geweld en horror voeren nog steeds de boventoon en lokken miljoenen mensen naar de bioscoop. Veel films worden gemaakt om angst- en onveiligheidsgevoelens te triggeren en de emotionele leegte aan te wakkeren. Bijgevolg worden er dikke contracten gesloten met de frisdrank- en snoepindustrie. (wist je dat veel Hollywood-producties door hen gesponsord worden?).

De films die met hart en ziel gemaakt worden en die de bioscoop-bezoeker in hun hart kunnen raken, zijn zeer in de minderheid. De meeste van deze langspeelfilms of kortfilms krijgen we gewoon niet te zien (zelfs niet in de videotheken), meestal omdat de industrie er niets op verdient.

De Spiritual Cinema Circle is opgericht om een tegenwicht te bieden aan deze filmindustrie van de oude energie. Ze inspireert en sponsort mensen wereldwijd om kwaliteits-films te produceren en geeft daarbij Hollywood een duidelijk signaal dat wij - alle mensen op deze aarde - klaar zijn voor een nieuwe filmcultuur, een filmcultuur met een hart en met een ziel.

Daarom roepen ze zoveel mogelijk lichtwerkers en nieuwe-tijds-zielen op om lid te worden, want zij zijn de vaandeldragers van een veelbelovende toekomst. Wij moeten onze stem laten gelden en duidelijk stelling nemen tegenover een oude-tijds-cultuur die het licht in alle mensen nog graag verdoofd wil houden.

Door lid te worden krijgen bewogen producers van nieuwe-tijds-films een steeds groter afzetgebied en worden ze aangespoord om de geestelijke cinema wereldwijd te laten opbloeien.

Hoe werkt nu de Spiritual Cinema Circle?

ELKE MAAND DE MOOISTE SPIRITUELE FILMS OP DVD
Word lid en help mee aan een nieuw mondiaal Bewustzijn

Elke maand krijg je 4 films (gewoonlijk 1 langspeelfilm en 3 kortfilms op DVD thuisgestuurd. (Op jaarbasis een 50-tal films !) Deze NIEUWE films zijn speciaal geselecteerd door Stephen Simon en zijn team en vertegenwoordigen het neusje van de zalm van de spirituele cinema. Dat wil zeggen dat ze zijn uitgezocht op hun spirituele en psychologische waarde om ons leven in alle mogelijke facetten te verrijken. De DVD's zijn code-vrij en kunnen dus in ELKE dvd-speler gespeeld worden.Deze films krijg je naar alle waarschijnlijkheid nergens anders te zien ; ze gaan onder meer over het leven na de dood, spirituele krachten en gaven, nieuwe werkelijkheids-dimensies, oosterse wijsheden, hartverwarmende en mystieke avonturen en over de universele, verenigende kracht van Liefde. Het zijn stuk voor stuk award-winning filmfestival-movies (niet enkel Amerikaanse maar uit alle delen van de wereld) die levens kunnen helen en transformeren en die je normalerwijze nergens te zien krijgt.

De films zijn niet nederlandstalig ondertiteld. Er is wel een engelstalige ondertiteling voor alle langspeelfilms (ook engelstalige), dit niet enkel voor slechthorenden maar ook voor anderstaligen die beter engels kunnen lezen dan verstaan.

De DVD's mag je ten allen tijde houden. Je zult je aangemoedigd voelen om ze te delen met je familie en vrienden om zo het spirituele gedachtengoed verder te geven op een wel heel verrassende manier. De kosten van deze dienst is bewust LAAG gehouden zodat een maximum aantal mensen kan deelnemen. De prijs per maand bedraagt 21 USD. Daarbij komen nog de shipping-kosten naar Europa (7,95 USD). In totaal dus 28,95 USD als je lid wil worden vanuit Belgie of Nederland. Netjes uitgerekend in euro's is dat ongeveer 23,- Euro per maand, all-in.

Er is geen risico aan verbonden. Je kan je lidmaatschap op elk moment opzeggen. Daarbij hoef je geen enkele DVD terug te geven.

Wil je graag anderen een ORIGINEEL en hartverwarmend KADO geven, denk er eens over na om hen een lidmaatschap van 1 maand of 3 maanden op de 'Spiritual Cinema Circle' te schenken.

Bovendien is er geweldig nieuws. Dit jaar gaat de uitdagende film Conversations with God (Ongewone Gesprekken met God van Neale Donald Walsch) in premiere, ergens in het najaar. Hij werd mede geproduceerd door Stephen Simon. Aangezien de film weinig kans maakt in de commerciele cinema, krijgen alle leden de PRIMEUR OP DVD rechtstreeks thuisgestuurd. Niet te missen. Meer informatie over deze film vind je op deze pagina. We hopen met heel ons hart dat zoveel mogelijk nieuwe-tijds-zielen hun naam willen toevoegen aan al die andere namen die dit wonderbaarlijke project reeds steunen en dat de Circle wereldwijd een groot succes kent. Op deze wijze kun je actief deelnemen aan de grootste bewustzijnsverandering die de aarde ooit gekend heeft !


Ik wens je veel inspiratie en plezier toe. Klik hier voor een kort filmpje dat enkele voorbeelden van films laat zien die de afgelopen maanden op de DVD's van de Spiritual Cinema Circle zijn uitgebracht.

Jan de Zwarte

Copyright © 2006 De Zwarte Consultancy, Coaching & Creations
Home | Consultancy | Coaching | Creations | Sitemap